SDC Helpdesk

De SDC helpdesk is niet alleen zeer vriendelijk maar de klantenservice medewerkers zijn ook super goed bereikbaar op diverse manieren en voor een heel scala aan allerlei verschillende onderwerpen.

Als je niet snapt hoe iets werkt op de website, ergens vastloopt, een bug ontdekt, problemen hebt met inloggen, een faker / nep profiel ontdekt, last hebt van een ander SDC lid, informatie over een swingers vakantie bestemming of een swingers reis wil, of een vraag hebt over je account betalingen, in al die gevallen kan je op eenvoudige wijze contact opnemen met de helpdesk van SDC.

Contact mogelijkheden

Je kan op de volgende manieren met het online loket contact opnemen. In de meeste gevallen kan dat gewoon in het Nederlands, alleen telefonisch heb je kans dat je een Engelssprekende aan de lijn krijgt en je verhaal dus niet in het Nederland kan houden.

Via de telefoon

Telefoonnummer voor Internationaal (dus ook Nederland en België) : +1-866-417-9956
Telefoonnummer USA (als het andere nummer niet opneemt) : +1-919-283-4414
Kantoortijden: Ma-Vr 9:00 uur-16:30 uur
Meestal gaan de telefoon gesprekken in het Engels

Via de email

Emailadres: [email protected]
Je kan ze gewoon een E-mail in het Nederlands sturen.

Via de profielen op de site zelf

Zodra je inlogt op de site zie je alle profielen van alle gebruikers online gesorteerd op afstand. Echter helemaal bovenin, staan eerst 4 SDC helpdesk members, zie de afbeelding hieronder.

sdc helpdesk en klantenservice support


In het geval je deze profielen niet boven aan ziet staan, kan je deze ook via de functie profielnaam zoeken terugvinden. Je kan bijvoorbeeld zoeken op helpdesk, accounting etc.

SDC helpdesk uit Hellevoet (Nederland)

Dit is de algemene klantenservice, die gevestigd is in Nederland. Je kan deze altijd als eerste aanspreekpunt gebruiken, als je niet zeker weet, waar je je vraag moet stellen. In de meeste gevallen kunnen zij je direct helpen of sturen ze je vraag door. Heb je bijvoorbeeld een SDC bracelet (=armband) nodig, dan kunnen zij dat snel voor je regelen.

Accounting staf

Heb je een vraag over je lidmaatschap die je wilt upgraden, verlengen, beëindigen of tijdelijk stopzetten. Of een probleem met een betaling of met account instellingen, dan is Accounting de juiste ingang voor jou.

SDC Benulux staf

Deze helpdesk is eigenlijk hetzelfde als de eerstgenoemde, maar dan meer gericht voor de mensen uit België en Luxemburg.

Travel staf

Deze club kan je aanschrijven als je informatie wilt of vragen hebt over SDC swingers vakanties of betalingen over reizen.

Party helpdesk

Naast deze vier SDC helpdesk members die in het profielen overzicht staan, is er ook nog een Party helpdesk. Deze kan je vinden door in het zoekmenu Party in te typen. Zij verschijnen dan als eerste profiel. Je kan de party klantenservice benaderen voor vragen en promotie van clubs, parties en events en groepen.

De mogelijkheid om de SDC klantenservice te benaderen via het profiel, net zoals je andere leden benadert, is bijzonder laagdrempelig en werkt in de praktijk uitstekend. Dit kan je gewoon in het Nederlands doen, zelfs naar Accounting die in Miami zit.

Ons oordeel over de SDC Helpdesk

De SDC helpdesk en klantenservice support zijn op vele manieren te bereiken. Ze zijn klantvriendelijk en ze streven er naar binnen 24 uur een antwoord te sturen. In de praktijk is dat zelfs vaak veel sneller. Groot voordeel is dat de helpdesk meertalig is en het loket dus ook in onze taal jou benaderbaar is waarna ze jou vaak snel en vakkundig te woord kunnen staan.