SDC World Party

De SDC world party vindt één of enkele malen per jaar plaats. Het is een geweldig feest met veel mooie stellen die een open mind hebben ten aanzien van erotiek en partnerruil. Het zal je dan ook niet verbazen, dat er veel swingers van over de hele wereld te vinden zijn. Maar omdat het feest altijd plaats vindt in Nederland, zijn er relatief veel Nederlandse en Belgische stellen te vinden en die zijn altijd wel in voor een goed feestje. Het feest is van oorsprong een samenwerking tussen SDC en Crazyland, maar tegenwoordig zijn ook o.a. Kinky on the Beach, Toxic en Secret underground betrokken bij het hosten van dit grootse swingers feest.

Central studio’s Utrecht

De locatie waar de SDC world party plaats vindt, is in de Central Studio’s in Utrecht en deze is te vinden aan de Gietijzerstraat 3/5 (postcode 3534AV Utrecht). Dit is een perfecte locatie midden in het land. De central studio’s zijn goed bereikbaar.  Vanaf de afslag bij A2 ben je er in 5 minuten. Er is meer dan genoeg parkeerruimte en het parkeren is gratis. Kom je met de trein dan zit je ook goed. Het is slecht 5 minuten lopen van NS Station Utrecht Zuilen en indien je geen zin hebt om te lopen, dan pak je buslijn 5. Soms is er ook een shuttle dienst actief. Kortom bereikbaarheid kan geen reden zijn, om deze super swingers party niet te bezoeken.

Glitter en Glamour

Het feest draait om glitter en glamour. Kijken en bekeken worden. Iedereen is super leuk en chic gekleed. Veel mooie koppels, een goede licht- en geluidshow, vuurwerk, top optredens en kinky acts. Direct bij binnenkomst krijgt iedereen een zalig welkomstdrankje, zodat je nog sneller in de stemming komt om los te gaan en mee te feesten op de dance muziek van de top deejays.

Dresscode en party kleding

De party kleding die de feestgangers aantrekken verschilt van chique avondkleding tot meer casual uitgaanskleding. Je moet er in ieder geval goed verzorgd en goed gekleed bijlopen, dat geldt ook voor het schoeisel. Stijlvolle kleding dus. Bekijk één van de party video’s die je hieronder op de pagina aantreft. Zo krijg je een prima indruk krijgen van de kleding die gedragen wordt tijdens de SDC world party.

Eerstvolgende SDC World Party

Door de onzekerheid over de Corona pandemie is op dit moment geen harde datum bekend voor de volgende world party. Het laatste feest (early x-mas edition) dat in november 2020 had moeten plaats vonden, kon door dezelfde Corona omstandigheden niet doorgaan. Zodra de omstandigheden het weer toelaten en er een duidelijk beeld is wat wel en niet is toegestaan wordt direct een volgend feest ingepland. We houden je via deze site op de hoogte. Wil je op de hoogte gehouden worden van wanneer het volgende swingers feest is, meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief, zo mis je niets.

sdc world party 2020 pre early x-mas edition

SDC World Party tickets

Tickets voor deze swingers dance party kan je bestellen via de ticket shop op de officiële pagina van de sdcworldparty. Zie onderaan de pagina voor de juiste links. Het bestellen van je tickets kan plaatsvinden via Paylogic of via de Primera stores. Via Paylogic gaat het om e-tickets. Zogenaamde hardtickets of hardcopy tickets kan je bestellen via Primera.

Foto’s

Omdat op de meeste foto’s van de SDC World party copyright rusten, hebben we op deze site geen afbeeldingen opgenomen daarvan. Wel delen we hier een aantal video’s van de world party, zodat je een heel goede indruk krijgt van de sfeer, de dresscode en de bezoekers. Indien je ook interesse hebt in een foto impressie, verwijzen we je naar de officiële website, Facebook en Instagram. Een overzicht van alle relevante linken vind je terug onderaan deze pagina.

SDC World Party video’s

Hieronder vind je een aantal video’s van de SDC world party. Veel plezier bij het bekijken van de aftermovie, uit 2018 en 2019. De party die gepland staat voor november 2020 zal waarschijnlijk vanwege Corona niet kunnen plaats vinden.

SDC Party 2018Party 2019 Fire and Ice

Relevante links

Officiële website SDC.com
Officiële website world party
Tickets bestellen
Facebook pagina

Review en ervaringen

Ben jij wel eens geweest naar de SDC World party. Laat ons weten wat jouw ervaringen waren.  Hoe vond je het, heb je er leuke mensen ontmoet of vond je het te soft voor een swingers party. Schrijf hieronder jouw review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *